סילר לאבן

סילרים לאבן – פתרונות אטימה מתקדמים

ככזו בעלת רמת ספיגות גבוהה, כמו חומרים רבים, דורשת האבן פתרונות אטימה ייחודים, כדוגמת סילר לאבן. סילרים לאבן מגנים על האבן מפני כתמים ונזקים בלתי הפיכים אחרים ומכסים אותה בשכבה דקה, המאפשרת תחזוקה, שאיננה דורשת אמצעים מיוחדים. מלבד אטימותם את האבן, עוזרים סילרים לאבן להשבת מראה הטבעי והמקורי של האבן, שעברה במהלך הזמן שינויים חיצוניים רבים, עד לכדי איבוד מראה הראשוני. וככאלה, מעניקים סילרים לאבן הגנה מרבית מפני נוזלים שונים או חומרים העלולים להזיק לה וכן מאפשרים יצירת מראה טבעי, ייחודי ויפהפה.

מהו סילר לאבן

תפקידם המרכזי והחשוב של סילר לאבן הינו אטימותה של האבן מפני כתמים וספיגת נוזלים, כמו מי גשם, מים מלוכלכים, שומנים וחומרים נוספים, העלולים להזיק לאבן. סילרים לאבן מאפשרים לאבן עמידות בפני קרני השמש ונזקי מזג אוויר, ולכן גם ניתנים לשימוש בריצוף חוץ, החשוף לנזקים אלה. קיימים כמה סוגים של סילרים לאבן: סילרים לאבן – שקופים – אלה אוטמים את האבן ומשאירה את מראה הטבעי ללא שינוי בגוון ובברק, סילרים לאבן – מכהים – סילרים מסוג זה מכהים ומדגישים את צבעי האבן ומקנים לה מעט ברק, והסוג השלישי, סילרים לאבן מסוג לכה – היוצרים שכבת לכה על האבן, שכבה המכהה אותה ונותנת לה ברק (סוג זה מתאים במיוחד לאבנים הנוטות להישחק במיוחד, לאור מקומן). בנוסף, ככאלה שאינם מלבינים, מתקלפים או מצהיבים במשך השנים, מאפשרים סילרים לאבן ליהנות מחידושה של האבן לאורך זמן רב. יתרון נוסף וחשוב, סילרים לאבן מתייבשים במהירות רבה ומאפשרים לחזור ולעבוד על משטח האבן לאחר שעה בלבד.

סילרים לאבן – היכן מתאימים

סילרים לאבן משתלבים לעיתים קרובות בעבודות שיפוץ מסוגים שונים, עבודות איטום וציפוי. סילרים לאבן מתאימים במיוחד לשיפור אבן יוקרתית, על מנת להחזיר לה את הברק המקורי שדהה עם הזמן כתוצאה מבלאי טבעי. כדאי ואף מומלץ לשלב סילרים לאבן במקומות בהם האבן ישנה ודרוש לה מראה חדיש ומשופר. סילרים לאבן מאפשרים ליהנות מצבעה, מרקמה וייחודה של האבן, ובאופן הטבעי ביותר, ללא צביעה או שינוי.

סילרים לאבן – להחזיר את יופייה של האבן

בזכות פתרונות הריצוף המצוינים שמציעה חברת טכנוקריט, ניתן ליהנות ממשטחים יפהפיים, עמידים וחזקים לאורך זמן. ככזו בעלת וותק של שנים ומקצועיות רבה, מציעה חברת טכנוקריט אפשרויות ריצוף, המתאימות לכל אחד ומהוות פתרונות עיצובים ייחודיים ואיכותיים. בעזרתם של חומרים, העומדים בתווי התקן המחמירים במיוחד, כדוגמת סילרים לאבן, ובעזרתם של צוותים מקצועיים, מצליחה חברת טכנוקריט להוביל במשך שנים רבות בתחום הריצוף, וזאת באמצעים טכנולוגים מתקדמים במיוחד.

שותפים עסקיים