סילרים לבטון

סילרים לבטון – אטימות מהסוג הטוב

בטון הינו חומר בעל רמת ספיגות גבוהה במיוחד, ולכן יש צורך להשתמש בסילרים לבטון על מנת למזער נזקי ספיגה. מלבד עובדה זו, סילרים לבטון מגנים על הבטון מפני כתמים ונזקים בלתי הפיכים אחרים, ואף מקלים על תחזוקת וניקיון הבטון. קיימים סילרים לבטון שונים על בסיס חומרים שונים, כל אחד נועד לשימוש עיקרי אחר. סילרים לבטון בעיקרם, מלבד מתן חסינות מפני ספיגה, משמשים לשמירה על גוון מקורי, לאיטום ולהענקת ברק. קיימים סילרים לבטון על בסיס אקרילי שאינם מצהיבים עבור בטון דקורטיבי. סילרים לבטון מגנים ומייפים, ובכך נותנים את הטיפול המושלם לבטון שלך.

מהם סילרים לבטון ?

סילרים לבטון הם נוזלים שנספגים בבטון, מחזקים אותו, ואוטמים אותו בפני רטיבות. סילרים לבטון בעלי רמת מוצקות גבוהה ומקטינים באופן משמעותי את ספיגת הנוזלים אליהם הם חשופים כמו נוזלים טבעיים, אלקלינים, חומצות עדינות, מוצרי שתייה, שומנים, מי גשם, מים לשטיפה וכדומה. סילרים לבטון מגנים על המשטח ותורמים לאחזקתו, מקלים על ניקיונו ומעניקים לו מראה מבריק. בנוסף, סילרים לבטון משפרים ומחזקים את פני הבטון והתוצאות שמתקבלות לאחר השימוש בהם, נותנות מראה מתוחזק ועשיר.

איפה משתמשים בסילרים לבטון?

סילרים לבטון נמצאים בשימוש בעבודות שיפוץ, איטום וציפוי שונים. סילרים לבטון משתלבים בכל מקום בו יש שימוש בבטון מכל סוג שהוא. הוא מתאים במיוחד לשיפור בטון יוקרתי, לשיפור מראה בטון ישן ולאיטום דקורטיבי. כדאי ואף מומלץ לשלב סילרים לבטון במקומות בהם הבטון ישן ומתבקש מראה חדיש ומשופר.

יתרונות הסילרים לבטון

סילרים לבטון מגיעים במבחר גימורים לבחירה. ניתן לבחור במראה מט או מבריק בהתאם לטעם או לסגנון הרצוי. סילרים לבטון מגנים בפני כתובות גרפיטי ואף מונעים החלקה, במיוחד כאשר מדובר בבטון מחולק. קיימים סילרים במגוון צבעים אותם ניתן להתאים לגוון הבטון המבוקש. סילרים לבטון איכותיים חסינים מפני כתמים ושומרים על המראה המבוקש לאורך זמן. הם קלים מאד לשימוש, חזקים במיוחד ותורמים לחוזקו ולאריכות ימיו של הבטון.

על מנת ליהנות מתוצאות טובות ביותר מצפה לכם צוות מיומן ומקצועי של חברת טכנוקריט בע"מ, בעלת ניסיון ומוניטין של 19 שנה בתחום הליכי הבניה, והמובילה בתחומה. החברה כאן מובטח לכם שתקבלו שירות ברמה אחרת, מקצועיות ללא עוררין ותוצאות – מבריקות, חזקות ומלוטשות!

שותפים עסקיים