מייקרו - טופ

מיקרו טופ הוא ציפוי מגן על בסיס צמנט דו-רכיבי. הוא כולל פולימר נוזלי ייחודי, דמוי-גומי, שבעת היישום מערבבים אותו עם תערובת אגרגט-צמנט. ניתן ליישם את החומר כמעט על כל משטח מוצק ונקי (בטון, בלוקים, אריחים , מתכת, לבנים, עץ וכו') לצורך מגוון שימושים לרצפות, חיפוי קירות וגגות .

תכונות ייחודיות של מיקרו טופ הן כושר ההיצמדות הבלתי רגיל שלו, בנוסף לעמידותו בפני תנועת הולכי-רגל ותנועת רכב ממושכת. מבחינות אלו עולה ציפוי זה לאין שיעור על כושרם של ציפויים על בסיס צמנט מקובלים.

מיקרו טופ מספק ציפוי נוקשה, דוחה-מים, אשר בפועל מפחית או מונע חדירת מים, התפוררות שטח לאחר מחזורי קפיאה-הפשרה, וכן התפחמות של הבטון. זהו ציפוי "נושם" המשחרר מתוכו אדים לכודים ללא התרופפות או התנפחות הציפוי. מיקרו-טופ זמין בשני צבעים בסיסיים – לבן ואפור-צמנט טבעי. צבע אקרילי תואם, לגימור סופי, המוצע כאופציה, זמין בשמונה-עשר צבעים נוספים וכן בצבע שחור, לבן ובגוונים מותאמים בהזמנה מיוחדת.

מעבר לגלריית תמונות
Micro-Top FC ASTM