רצפות

רצפת המבנה היא אחד האלמנטים החשובים והשימושיים ביותר.

טכנוקריט (1992) בע"מ מספקת פתרונות לרצפות במבני תעשייה וכן בבניה למגורים - רצפות עמידות שחיקה ודקורטיביות כאחד.

כיסוי שטח הרצפה הוא אחד האלמנטים החשובים ביותר בגמר תהליך הבניה או השיפוץ. ישנם כיום סוגי ריצוף רבים ומגוונים אשר מתאימים למבנים מסוגים שונים. לגודל וסוג השטח יש חשיבות רבה בבחירת הריצוף – החומרים יהיו שונים בין אם מדובר בפנים או חוץ, מבנה פרטי או תעשייתי וכן על פי גודל השטח המבוקש.

חברת טכנוקריט מספקת פתרונות לרצפות במבני תעשייה וכן בבניה למגורים – רצפות עמידות שחיקה ודקורטיביות כאחד . טכנוקריט עובדת עם מגוון אפליקציות בטון שונות (בטון מתפלס, בטון מלוטש, טראצו) וכן מגוון חומרי איטום וציפוי (כגון אפוקסי) אשר מאפשרים יצירת משטח חזק ועמיד. מעבר לכך, החברה פועלת ליישום חומרים ושיטות עבודה שונות ליצירת רצפות דקורטיביות אשר ניתן להתאים לעיצוב פנים הן במבנים תעשייתיים והן במשרדים, בגינות ובתים.

רצפות בטון מתאימות למבנים תעשייתיים ולמטרות עיצוב כאחד ממספר סיבות –

• העמידות וחוזק הרצפה מאפשרים לה לעמוד בנזקים רבים אשר נגרמים ממשקל, לחות, חומרים שבאים במגע עם הרצפה ועוד. כל אלה הופכים רצפות בטון לאידיאליות ליישום במפעלים השונים, שכן אלה יחזיקו לאורך זמן ללא פגיעות משמעותיות.
  • ניתן ליישם על רצפות בטון מגוון חומרי איטום וציפוי אשר מקנים מראה אחיד ומצד אחד ומאפשרים תחזוקה פשוטה יותר של הרצפה. זאת מכיוון שהם דוחים כתמים ושריטות ומקלים על הניקוי.
  • יישום רצפת בטון על ידי מקצוענים אורכת זמן קצר יחסית (בתלות בעובי וגודל השטח).
  • בעזרת כלים וחומרים נוספים ניתן לבצע מגוון אלטרנטיבות דקורטיביות על רצפות בטון – הוספת צבע, צריבה, ליטוש, הוספת אלמנטים מוטבעים ועוד. אלה מאפשרים לשלב רצפות בטון בעיצוב הפנים של המבנה או בגינות דקורטיביות.

טכנוקריט פועלת בתחום הריצוף בשני מישורים –

• יבוא וסיפוק חומרים איכותיים ועמידים ליישום על הרצפות.
  • ביצוע עבודות ריצוף וליטוש בטון תוך שימוש בטכנולוגיות מתקדמות ובעזרת עובדים מקצועיים ואמינים בתחום.