בטון מלוטש - FGS PermaShaine

מערכת בטון מלוטש  FGS PermaShine מבית L&M חברת הכימיקלים לבטון, המובילה מארה"ב והמיוצגת באופן בלעדי ע"י  טכנוקריט (1992) בע"מ הופכת לאחרונה לבחירה המועדפת עבור רצפות תעשייתיות ודקורטיביות גם יחד, כאשר נדרשת רצפה חלקה ועמידה. הכימיקלים המוחדרים לבטון יחד עם טכנולוגיית הליטוש המתקדמת ביותר בעולם יוצרים רצפות שימושיות ויפות המביאות תועלת לאורך זמן.

ליטוש בטון הוא ידידותי לסביבה, כלומר "ירוק". ניתן לחדש כמעט כל רצפת בטון ישנה על ידי טיפול כימי וליטוש ולהביא "חיים חדשים לרצפות ישנות". גם החזרת האור המשופרת חוסכת אנרגיה. הצורך בתחזוקה הוא מזערי וכך נוצר פתרון רצפה יעיל בעלות נמוכה. ניתן להוסיף צבע על ידי חומצות צריבה או פיגמנטים על בסיס מים המעמיקים לחדור לתוך הבטון בתהליך הליטוש.

ליטוש מרצפות - חברתנו מבצעת ליטוש מרצפות ושיש בשיטה היבשה והייחודית בטכנולוגיה מתקדמת. ע"י שימוש בשיטה זאת, נמנעות רבות מהבעיות הנובעות מהימצאות מים בשכבת החול הגורמים לתפרחת והכתמה של האריחים השונים.

מעבר לגלריית תמונות
FGS Permashine