בטון מוחלק

רצפות בטון מוחלק כגמר אדריכלי הן הלהיט החם בשנים האחרונות ותופסות תאוצה במגזרים השונים - הפרטי, המסחרי והציבורי. איכות רצפת הבטון המוחלק נקבעת ע"פ תערובת הבטון המאופיינת מראש, אופן יציקת הבטון וכן  ע"פ רמת הגימור התלויה בידיים העובדות. במקרים מסוימים ומשיקולים שונים נוצקת ראשית רצפה קונסטרוקטיבית אשר אינה מיועדת להיות הגמר אלא התשתית ליציקה הנוספת, זאת האדריכלית. במקרים בהם אין אילוצים אחרים, תהיה הרצפה הקונסטרוקטיבית גם רצפת הגמר המוחלקת.

יציקת הבטון המוחלק תבוצע על תשתית נאותה, כהגדרת המפרט הספציפי לכל פרויקט בהתאם לתנאים אובייקטיבים וסובייקטיביים כאחד. שריון הרצפה יוכל להיות ע"י הנחת רשתות ברזל בשטח או לחילופין הוספת סיבי פלדה או סיבים פולימרים קונסטרוקטיביים במפעל הבטון או בשטח, בסמוך ליציקת הבטון. יישור הבטון נעשה בשיטות שונות והעיקרון הוא ליצור משטח מפולס וישר כהכנה לגמר באמצעות הליקופטר המחליק ודוחס את הבטון. לאחר התייבשות ראשונית של הבטון יבוצע ניסור תפרי דמה לשחרור מאמצים ומכאן הבטון המוחלק מוכן לגמר באחת מכמה אפשרויות ובהן סילר שקוף או צבעוני, צריבה או ליטוש הבטון והפיכתו למוצר העמיד ביותר הקיים כיום בשוק. גימורים אלו מייתרים את החיפויים המיושנים של אריחים או פרקט ומקנים לרצפה מראה יוקרתי וטבעי.

רצפת בטון מוחלק

טכנוקריט מדה מתפלסת  | ריצפת אפוקסי | ריצוף בטון | חיפוי קירות | בטון צרוב  | Convergent Group | אתר אפוקסי | בטון מלוטש | סילר | Google+